sâmbătă, 9 mai 2009

Frequently Asked Questions

La sfarsitul cursului se elibereaza o diploma, care sa ateste participarea la curs ?
Da, la sfaristul fiecarui curs urmat in cadrul Line Education Center se elibereaza cu certificat de completare a acelui curs, in care sunt precizate notilunile si conceptele care au fost sudiate pe parcursul cursului.

Ce acte sunt necesare pentru reducerea acordata sudentilor ? In cazul in care sunt student la master pot beneficia de reducere ?
Pentru reducerile aplicabile sudentilor este necesara o copie dupa carnetul de student, sau o adeverinta din partea facultatii. In categorie de reduceri intra si cei care sunt studenti la master.

Pot sa platesc in rate ?
Da. Plata se poate face fie integral, in momentul inscrierii, fie in doua transe 50% in momentul inscrierii iar restul de 50% in termen de 4 saptamani de cand a inceput cursul.

Este prezenta obligatorie ? Ce se intampla daca lipsesc de la o sedinta?
Nu, prezenta nu este obligatorie. Cursurile au o abodare modularizata, aceasta insemand ca sedintele nu sunt legate foatre mult intre ele, astfel incat in cazul in care cineva nu poate ajunge la o anumita sedinta nu va intampina dificultati prea mari.

Cum fac sa ma inscriu la un curs ?
Primul pas pentru inscriere este completarea formularului de inscriere. Dupa completarea acestuia, veti fi contactat in maxim 2 zile lucratoare de un reprezentat LEC, pentru a vi se confirma daca mai sunt locuri libere in grupa selectata. Pentru finalizarea procesului de inscriere, va trebui sa treceti pe la sediul LEC pentru a achita un minim de 50% din valoarea cursului. Locul nu este rezervat decat in momentul achitarii sumei aferente, iar inscrierile se fac in ordinea platilor si nu in ordinea completarii formularului.

La sfarsitul cursului se va face o evaluare ?
La sfarsitul fiecarui curs se va face o evaluare, aceasta constand intr-un proiect care va contine materia predata de-a lungul cursului.

Prin ce se diferentiza cursurile organizate de Line Education Center ?
In principal cursurie organizate de firma noasta se diferentiaza prin abordarea extrem de practica a materiei predate. Consideram ca cel mai bun mod de a invata este „learning by doing”, iar din acest motiv peste 85% din timpul acordat cursurilor este dedicat exercitiilor practice si realizarii de proiecte care sa se aproprie cat mai mult cerintelor si mdului de lucru real.
Un al doilea aspect important care diferentiaza cursurile LEC, este calitatea instructorilor care sustin cursurile. Toti acestia lucreaza in domeniul pe care il predau, acest lucru premitandu-le sa cunoasca „insighturi” despre modul de lucru real al industriei de programare, notiuni care nu pot fi gasite in tutoriale.
Nu in ultimul rand, un alt aspect foarte important este faptul ca niciodata nu se lucreaza cu grupe mai mari de 10 oameni, in acest fel trainerul putand sa se concentreze asupra fiecarui cursant in parte, sa ii raspunda la intrebari si sa il ajute. De asemenea colaborarea dintre LEC si firme de software development va poate permite sa va angajati in domeniu, in cazul in care evoluati bine pe parcursul cursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu