duminică, 13 decembrie 2009

Follow-up LEC Technology Meetings - editia a II-a

LEC Technology Meetings a avut loc sâmbătă, 12 decembrie, în Salonul Mare al ceainăriei Green Tea. Am avut parte de nişte participanţi pasionaţi cu adevărat de PHP, studenţi la Universitatea Politehnica Bucureşti, Academia de Studii Economice, Universitatea Bucureşti şi tineri care lucrează în domeniul programării.

Prima prezentarea a fost a lui Dumitru Glavan, trainer LEC, care le-a povestit invitaţilor cum se poate lucra cu web services în PHP. Dumitru le-a pregătit şi un mic concurs la sfârşit: cine răspundea corect la o întrebare, primea un premiu. Sperăm că a fost o surpriză plăcută pentru câştigător. Mai jos, puteţi viziona prezentarea "Web Services - Core of Web 2.0 Social Media Communication. Chewing up Google, Yahoo and Twitter APIs with PHP":

La a doua prezentare, Mihai Corlan, platform evangelist la Adobe Systems a explicat conceptele de "RIA (Rich Internet Applications)" şi "Flex framework". Mai jos este prezentarea "Building RIA with PHP and Flex":

A urmat Tudor Barbu, trainer LEC, cu o prezentare orientată pe limbajul de programare din Vim & Zend Framework, iar în încheiere, Victor Mihaiu, responsabil cu dezvoltarea site-ului www.Joined.ro, a purtat o discuţie liberă cu cei prezenti la LTM despre cum am putea să ne folosim de social networks astfel încât să ne realizăm obiectivele. Mai jos, puteţi viziona prezentarea lui:

Pe parcursul acestui eveniment, s-au savurat din ceaiurile şi prăjiturile gustoase de la Green Tea.
Echipa LEC speră că v-aţi simţit bine şi că aţi acumulat multe cunoştinte noi, utile.

Vă aşteptăm şi la celelalte ediţii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu