joi, 17 decembrie 2009

Adobe AIR Boot Camp

LEC împreună cu Adobe Romania vor organiza Adobe AIR Boot Camp. Acest eveniment se va desfăşura sub forma unui mini-training de 3 ore în care veţi învăţa să folosiţi Flash Builder 4 pentru a crea proiecte AIR cu frameworkul Flex, a le compila şi depăna. Veţi face atat exemple simple de genul "Hello World", cat si exemple mai complicate care vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu unele tehnologii din API-ul AIR (local database, encrypted storage, chromless UI, native processes etc).
Abode

Dacă veţi veni cu laptopul vostru veţi putea face toate exerciţiile practice pe durata desfăşurării cursului. Trainingul va fi tinut de Mihai Corlan de la Adobe şi Daniel Năstase de la Line Education Center.

În cadrul Adobe AIR Boot Camp va fi anunţat şi cursul pentru tehnologia Adobe Flex în cadrul Line Education Center.

Ce sunt Adobe Flex şi Adobe Air ?
Flex este un framework, care are la bază limbajul Action Script, cu ajutorul căruia putem construi aplicaţii interactive. Aceste aplicaţii pot fi puse atât într-un browser (prin Flash Player runtime) cât şi pe desktop prin Adobe Air. Mai multe detalii despre Flex, puteţi găsi în prezentarea ţinută de Mihai Corlan, Platform Evangelist Adobe, la cea de-a doua ediţie a LEC Technology Meetings.

Adobe AIR Boot Camp va fi concentrat doar pe realizarea aplicaţiilor desktop, folosind Flex.

Când şi unde se va desfăşura Adobe AIR Boot Camp ?
Evenimentul va fi pe data de 30 ianuarie 2010, între orele 12.00 si 15.00, la sediul Adobe Romania (Anchor Plaza, etaj 9, Bd. Timisoara 26Z).

Cât costă şi ce trebuie să fac pentru a mă înscrie ?
Participarea la eveniment este gratuită. Pentru a te înregistra pentru acest eveniment trebuie sa trimiti un mail pe adresa andreea.gemene[ at ]leconline.ro cu titlul "Adobe AIR Boot Camp" în care să îţi spui numele şi dacă mai vii şi cu altcineva. În cazul in care vii însoţit trebuie precizat numele celui care te va însoţi şi adresa sa de mail. Numărul de locuri va fi restricţionat la 30 de participanţi, iar rezervarea locurilor se va face în ordinea trimiterii email-urilor de înscriere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu