miercuri, 2 decembrie 2009

Launch48 Romania - acceptă provocarea şi implică-te în dezvoltarea unui business online în doar 2 zile!

Launch48 Romania

Dacă te pasionează domeniul aplicaţiilor web, internetul, business-ul online, îţi doreşti să creezi noi contacte şi să traieşti o experienţă inedită, contra cronometru, atunci vino la Launch48 Romania!

Când şi unde?
Launch48, cel mai interesant şi antrenant eveniment dedicat antreprenorilor existenţi sau viitori din mediul online londonez va avea loc în premiera în România, în perioada 7-9 decembrie, în cadrul celei de-a treia ediţii NetCamp, un eveniment marca Evensys, organizat în parteneriat cu Microsoft, Nokia, Kaspersky şi BCR.

Cum funcţionează Launch48?
Participanţi din domenii variate de activitate şi cu nivele diferite de experienţă în industria online se reunesc în echipe de lucru pentru a concepe, planifica, dezvolta şi lansa împreună una sau mai multe aplicaţii online, în doar 2 zile de activitate, plecând de la o serie de idei propuse şi alese prin vot democratic. Echipele formate sunt consiliate pe parcursul celor 48 de ore de mentori şi un board, format din specialişti cu experienţă în domeniu.

Cum poţi participa?
Launch48 Romania va oferi tuturor celor implicaţi o experienţă inedită şi o excelentă ocazie pentru a aprofunda domeniul antreprenoriatului online. Dacă îţi doreşti să te implici în proiect, te poţi înscrie aici. Grăbeşte-te, mai ai la dispoziţie doar 3 zile!

De ce merită să te implici?
Launch48 Romania îţi va oferi oportunitatea unică de a te perfecţiona în domeniul tău, de a învăţa prin implicarea efectiva în dezvoltarea unei idei, de a colabora cu o serie de cunoscuţi profesionişti locali şi de a-ţi testa propriile abilităţi şi limite, lucrând sub presiunea celor 48 de ore pentru atingerea unui obiectiv concret.

Cum se va desfăşura?
Vor exista patru etape în desfăşurarea Launch48 Romania: trimiterea ideilor de proiecte, selecţia ideilor şi formarea echipelor, dezvoltarea proiectelor şi prezentarea lor în cadrul evenimentului
NetCamp, pe data de 9 decembrie. Detalii complete poţi regăsi la http://www.netcamp.ro/2009/launch48.php.

Ai o întrebare?
Intră atunci în comunitatea
Launch48 Network Romania, o pagina de forum realizată cu sprijinul HotNews - http://forum.hotnews.ro/index.php?showtopic=5626. Vei găsi locul ideal pentru a face schimb de impresii, cunoaşte noi oameni şi testa idei în premieră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu