marți, 24 noiembrie 2009

MS Office - Learn how to use IT the right way

MS Office - Learn how to use IT the right way a avut loc luni, 23 noiembrie, în sala Unirii a Hotelului Royal. Este primul eveniment axat pe partea de Microsoft Office organizat de noi şi ne-am bucurat că invitaţii ne-au onorat cu prezenţa lor.

Prima prezentare a fost a Andrei Marin, specialist HR, care a purtat o discuţie liberă cu participanţii despre modalităţile de evaluare a unui potenţial angajat şi despre competenţele pe care ar trebui să le aibă orice angajat, indiferent de poziţia pe care o ocupă într-o companie. Am avut parte chiar şi de un exerciţiu interactiv, prin care invitaţii au decis pe cine ar trebui să angajăm sau nu, în funcţie de soft skills şi hard skills.



A urmat Sorin Stancu, trainer LEC, care le-a arătat invitaţilor câteva lucruri utile care se pot face în Excel. Datorită timpului scurt, trainerul s-a axat mai mult pe partea finală a unor exerciţii în Excel, însă promitem ca la următoarele ediţii ne vom concentra mai în detaliu asupra unor probleme cu care vă confruntaţi zilnic la birou.

Desigur, a fost şi o scurtă pauză, unde invitaţii au interacţionat între ei. Evenimentul s-a încheiat cu prezentarea lui Daniel Năstase, trainer LEC, care ne-a învăţat ce ar fi bine şi ce nu ar fi bine să folosim în prezentările realizate în PowerPoint.



În urma completării formularului de feedback, Ana Hajdău - Administrative Coordinator Synergetica si Mihaela Tănasă - Compensation&Benefit Specialist Azadea au câştigat un training la Excel for Business, care se va desfăşura în perioada 7-8 decembrie, iar Dana Vladuţ - Project Manager Synergetica şi Gabriela Irinuca Văduva - Coordonator Marketing si Comunicare ECDL la PowerPoint Workshop, care se va desfăşura în data de 9 decembrie.

Următoarea ediţie va avea loc la începutul lunii februarie. Vă aşteptăm şi atunci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu