vineri, 13 noiembrie 2009

Google Wave

Ştiţi de Google Wave? Este cel mai nou proiect Google, definit de utilizatori ca fiind un instrument online de comunicare şi colaborare în timp real.

Google Wave

Până în 2010, Google Wave va fi disponibil în varianta de testare beta. S-au trimis deja 100 000 de invitaţii, în septembrie, cu scopul de a primi sugestii de îmbunătăţire. Odată ce eşti pe "val", vei putea trimite mai departe şi tu invitaţii prietenilor tăi. Poţi solicita o invitaţie aici, însă nu garantez promptitudinea deoarece chiar ei declară: "Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick."

Şi totusi, de ce este atât de special?

Personal, imi place să cred că e un upgrade al e-mailurilor cu multe reply-uri: poţi comunica în timp real cu un grup de oameni. În momentul în care scrii în wave (acea căsuţă) ceilalţi văd asta şi pot veni în acelaşi timp cu feedback: idei, imagini, videoclipuri, URL-uri, hărţi şi alte aplicaţii.

Dacă eşti interesat să afli mai multe despre Google Wave, poţi găsi informaţii pe pagina lor de prezentare sau poţi urmări următorul filmuleţ:


Ca şi utilizator Wave, tu ce beneficii ai mai descoperit în Google Wave?

2 comentarii:

  1. Este foarte interesant Wave ca idee, insa cred ca va dura putin pana lumea va deveni interesata de un astfel de concept. Oricum se pare ca cei de la Google cu multi pasi inaintea altor firme.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, va mai trece ceva timp pana cand lumea se va obisnui cu Google Wave. Am observat acest fenomen si in randul celor cunoscuti, care tot mai prefera varianta mailului (aici ma includ si pe mine). Plus ca e in varianta beta si am observat bug-uri sau mici delay-uri, care uneori deranjeaza.
    Insa sunt sigura ca Google Wave-ul va impresiona multa lume prin utilitatea lui.

    RăspundețiȘtergere