miercuri, 11 noiembrie 2009

LEC Technology Meetings editia 2

Cea de-a doua editie a seriei de evenimente LEC Technology Meetings se va desfasura joi, 19 noiembrie, incepand cu ora 18.30, in club Maya. Daca prima editie a fost dedicata technologiei Java, aceasta editie va fi dedicata PHP-ului. Deocamdata sunt confirmate urmatoarele prezentari:

Web Services - Core of Web 2.0 Social Media Communication. Chewing up Google, Yahoo and Twitter APIs with PHP
Speaker: Dumitru Glavan, trainer LEC

Past and Future - Vim & Zend Framework
Speaker: Tudor Barbu, trainer LEC

Fiecare prezentare va dura intre 30 si 40 de minute, iar continutul va fi strict legat de elemente practice si de noutate.

Cand si unde ?
Evenimentul se va desfasura joi19 noiembrie, intre orele 18.30 si 20.30, in club Maya (Calea Mosilor nr. 138). Mai jos aveti o harta cu locatia exacta.



Cat costa ?
Nu costa nimic, decat eventuala consumatie care se va face de la bar.

Ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie ?
Pentru inscrieri trebuie sa trimiteti un mail pe adresa daniel.nastase@leconline.ro cu subiectul LEC Technology Meetings - editia 2, in care va spuneti numele si eventual daca veti mai veni si cu alti insotitori. Numarul de locuri este limitat la 40, iar inscrierile se vor face in ordinea mail-urilor primite. Dupa ce veti trimite mail, veti primi si din partea mea un mail de confirmare, daca mai sunt locuri sau nu.

Poate veni oricine ?
Da. Acesta este un eveniment deschis, la care poate participa oricine este interesat de subiect. Pot participa atat cei care au urmat cursurile LEC , cat si prieteni de ai vostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu